Hírek

A Pedrano megszerezte első Építőipari Nívódíj Elismerő Oklevelét

Építőipari Nívódíj Elismerő OklevélAz ÉVOSZ (Építési Vállalkozók Országos Szövetsége) rendkívüli évzáró közgyűlésének keretén belül 2015. december 9-én kiosztásra kerültek az idei Építőipari nívódíjak. A Pedrano Csoportot az a megtiszteltetés érte, hogy a Vision Towers irodaház generál kivitelezéséért megkapta az építőipari nívódíj elismerő oklevelét a középület kategóriában több állami beruházás mellett. Ez azért igazán egyedülálló teljesítmény, mert a versenyszférából, tisztán magántőkéből megépítve, Magyarországi beruházásként kizárólag a Vision Towers kapott ilyen elismerést.


Már épül a Corvin Sétány legújabb lakóépülete, a Park Residence!

A Corvin Sétány 2005 óta a dinamikus fejlődés és a megújulás helyszíne. Legújabb lakóépülete a Park Residence, melynek I. üteme 2014 januárjában kezdődött. A 227 lakásos társasház a belváros legnagyobb fejlesztése. Lakásméretek 29-100 mn között. Az épület várható átadása 2015 év végén lesz.


A Sun Resort hamarosan megkapja a használatbavételi engedélyt

A Sun Resort a Corvin Sétány negyedik épülete, melynek külső és belső munkálatai elérték azt a fázist, amikor már megkérhető a használatbavételi engedély. Ez 2013. április elején történik majd meg. A homlokzat csaknem teljesen kész, a már látható eredeti építészeti megoldásoknak köszönhetően a kész látvány a legszebb és a legragyogóbb az épületek között. Az elkövetkezendő hónapokban a belső munkálatok következnek, melyet követően az új tulajdonosok birtokba vehetik napfényes otthonaikat.


Korábbi hírek..

Created by diNero IS